Foto: Maja Lindberg

Träffpunkterna - Inställt pga Covid-19

Träffpunkterna är Svenska kyrkans öppna verksamhet för barn i sällskap med vuxen. Vi samtalar, leker, har andakt och samling, sjunger, dricker kaffe, te och saft m.m. OBS! FRÅN OCH MED DEN 25 NOVEMBER ÄR TRÄFFPUNKTERNA INSTÄLLDA!

Träffpunkten hösten 2020. OBS! FRÅN OCH MED DEN 25 NOVEMBER ÄR  TRÄFFPUNKTERNA INSTÄLLDA!

Från och med oktober kommer vi att vara inomhus i Höörs församlingshem (baksidan). Restriktioner finns dock på gruppstorlek. Max 20 besökare.
Medtag egen matsäck. Vi bjuder på dryck.

Måndagar kl. 9.00-11.30. Start 5 oktober.
Ersätter barnvagnspromenaden.

Onsdagar kl.14.00-.16.00. Start: 26 augusti.

Torsdagar kl. 9.00- 11.30. Start: 27 augusti. I samverkan med Höörs kommun familjeenheten och BVC Lillefot. På grund av pandemin kommer inte personal från BVC och Höörs Kommun att vara med på träffpunkten.

Fredagar kl. 9.00-11.30. Start: 28 augusti.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendation. Håll avstånd, tvätta händer. Handsprit finns.

Susanne Andersson

Barnledare