Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Höörs församling Besöksadress: Skolgatan 8, 24330 Höör Postadress: Box 104, 24322 Höör Telefon: +46(413)22095 E-post till Höörs församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sommarens utflykter med diakonin

Träffar kring Grön Diakoni/Hållbar utveckling 
Trädgårdsutflykt

Den 4 juni åker vi till Holma skogsträdgård där vi blir guidade av My Kjellberg. Vi avslutar med att laga en lunch ihop utomhus med det som skogsträdgården har att erbjuda. Vi samåker från Höörs församlingshem kl. 9.00 och beräknar vara tillbaka i Höör kl. 13.00. Utflykten är gratis men det är begränsat antal platser. För mer information och anmälan, kontakta Christina Lenander.

Världsmiljöutflykt
På Världsmiljödagen den 5 juni anordnas det utflykt till Hallaröds församlingshem kl. 14.00-16.00. Samåkning sker från Kungshällan med buss kl. 13.45. Om man är intresserad av att följa med så ska man anmäla sig på en lista i Kungshällans foajé några dagar innan eller prata med Eva Olsson som är ansvarig för Kungshällan. Om man tar sig till Hallaröds församlingshem själv så behövs ingen föranmälan. Alla är välkomna! Pris: 25kr för fika inkl. buss.

 

Lunchutflykt
Den 21 augusti anordnar vi lunchutflykt. Vi utgår från Höörs församlingshem och med buss tar vi oss till ett trevligt ställe där vi äter lunch tillsammans. Utflykten riktar sig till dig om är pensionär. Kontakta diakonin för mer information.

Christina Lenander

Höörs församling

Diakon

John Follin

Höörs församling

Diakoniassistent

Direkt: 0413-220 96