Höörs församling

Sjung in julen med Carols vid Betlehem

I år har vi frångått traditionen med Julens sånger på Annandag jul. Istället är du välkommen till Höörs kyrka på tredje advent (17 december) för att fira in julen med Carols vid Betlehem kl. 17.00.

Församlingen inbjuds till att sjunga in julen med kända julmelodier tillsammans med kyrkokören som också framför blandade Carols under ledning av Lars Vahlén. Carols är stämningsskapande julmusik som hämtats från den engelska traditionen.
Psalm 122 Dagen är kommen, 737 Ej upplysta gårdar, 123 Lyss till änglasångens ord och 129 Och de hände vid den tiden är bara ett par exempel på välkända julpsalmer som vi hämtat ur den engelska julrepertoaren.

Välkommen att sjunga in julen i den engelska andan!