Höörsloppet Hejda Hungern

Ett välgörenhetslopp där överskottet går till Utrota Hungern - Act Svenska kyrkan. Ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan i Höör, Höörs kommun, Höörs IS, Edens skola och Nionde träningsstudio. Loppet är sanktionerat av Skånes friidrottsförbund.

Höörsloppet hindra hungern 2020

Datum: 28 mars 2020

Start och mål: Friidrottsanläggningen Jeppavallen, Ystadvägen 2, Höör. Starten går kl 10.00 och sker i omgångar efter vilken sträcka man ska gå/springa.

Välkomnande: kl 9.30.

Start: kl 10.00

Sträckor: 3,5 km, 6,4 km och 11,4 km som går på trottoarer och gångbanor i Höör. Allmänna trafikregler gäller så du springer/går/lunkar på eget ansvar.

Du kan gå, jogga och springa sträckorna 3,5 och 6,4 samt jogga eller springa 11,4 sträckan.

Ingen officiell tidtagning

Kom ombytt.

Ingen duschmöjlighet i år!

Väskförvaring: Finns på Jeppeavallen

Nummerlappar: Kan hämtas  i sekretariatet den 28 mars från kl 8.30 för er som springer 11,4 km. Övriga sträckor behöver ingen nummerlapp. Önskar man en finns det att ta i en hög vid sekretariatet.

Efteranmälan: i sekretarietet den 28 mars mellan kl 8.30 -9.30. OBS! Håll avstånd om det blir kö!

Information: fia.steimer@svenskakyrkan.se

Angående situationen med cornaviruset: Vi bevakar hela tiden situationen och vidtar extra säkerhetsåtgärder. I dagsläget är det inte aktuellt att ställa in loppet men skulle så bli fallet så meddelar vi via mejl, på hemsidan och på facebook.

Vi uppmanar personer med symptom på luftvägsinfektion att inte komma till evenemanget.