Barnverksamheten jan-feb 2022

Under de veckor vi inte har igång vår ordinarie verksamhet lägger vi upp berättelser och sånger här. Välkomna att lyssna och delta!

Jojje planterar

Idag får Kerstin hjälp av Jojje att plantera inför sommarens blomning. De passar också på att sjunga om att växa.

Jojje bakar och berättar om bespisningsundret

Idag Kerstin får hjälp av Jojje att baka. De berättar också om när Jesus mättade 5000 människor. Några sånger om att baka och dela med sig blir det också.

Instrumentvisan

Idag spelar Jojje på några rytminstrument

Jojje går rundtur i Höörs församlingshem del 2

Denna gång blir Jojje visad hur ovanvåningen kommer att bli. Spännande!

Vardagsandakt om kyndelsmässodagen

Jojje besöker N Rörums kyrka och berättar om när Josef, Maria och Jesusbarnet kom till templet i Jerusalem

Jojje går rundtur i Höörs församlingshem del 1

Idag får Jojje en rundtur mitt i renoveringen av Höörs församlingshem. Följ med på en tur i nedervåningen där barn- och ungdomsverksamheten kommer att vara.

Jojje lär sig en klädvisa

Ute är det kallt och blåser mycket. Bäst att ta på mycket kläder innan vi går ut. Då kan man ju passa på och sjunga klädsången.

Jojje på besök i Munkarps kyrka

Idag gör Jojje ett besök i den nyrenoverade kyrkan. Vilken spännande rundtur det blev!

Noa och elefanten

Här kan du följa med när elefanten möter Noa och får hjälpa honom att bygga arken. För er lite äldre barn finns en klurighet under fliken till pilgrimsbarnens veckouppdrag som också har mer Noa att göra.

Den fjärde vise mannen

Såg du berättelsen om de vise männen? Då kanske du upptäckte att det stod en man till i grönskan bakom. Här kommer en legend om den fjärde vise mannen.

De vise männen

På trettondagen den 6 januari berättar vi om de vise männen och deras besök hos Jesusbarnet i Betlehem.

Pilgrimsbarnens veckouppdrag

Under tiden vi väntar på att vi kan starta upp våra verksamheter kommer här att dyka upp ett uppdrag för barnen att göra varje vecka. Även barn som inte är anmälda till gruppen kan göra dessa. Lycka till! OBS! Start på gruppen den 14 februari!