Onsdagsträffar våren 2018

18:00-19:30  Skapargruppen
19:30- 20:00 Livets pärlor – vardagsmässa
20:00-21:30  Språkstuga

Vi har startat en svensk-kurs och är överväldigade av intresset att lära sig svenska och mer om Sverige. Ca 20 personer har anmält sig och DU BEHÖVS! Tanken är att vi delar med oss av språk och kunskaper. Vi sitter i grupper och lär ut och delar med oss. Du måste inte vara lärare, du måste inte komma ihåg grammatiken från skolan, det här language-sharing.

Välkommen till SPRÅKSTUGAN varannan onsdag kl. 20-21.30

Gillar du design och formgivning, handarbete och hobby?

I så fall är du välkommen till vår Skapargrupp. Vi har gått igenom våra kyrkliga textilier och vår gudstjänstutrustning och här finns det behov av kreativitet och skaparlusta! Vi kommer både ge kunskap om den kyrkliga världens uttrycksmedel och symboler och utrymme för kreativiteten så att våra gudstjänster bärs av vackra saker formade här av oss.

Välkommen till SKAPARGRUPPEN varannan onsdag kl. 18-19.30

Har du saknat en paus mitt i veckan? En andlig hållplats där det finns utrymme

för reflexion och andhämtning. Vi längtar. Vi kommer att stanna upp för reflexion och nattvard i en enkel vardagsmässa kring Livets pärlor.

Välkommen till LIVETS PÄRLOR varannan onsdag kl. 19.30-20.00

Jo, du ser rätt, allt detta händer samma dag mellan 18-21.30, kom till det som passar dig.

vi kommer hålla till i Kowloon Union Church med ett perfekt läge på Jordan rd.

MTR Jordan, Exit B2 (precis på andra sidan gatan när man kommer upp från MTR)