Sticklingar från krukväxter

Vill du skänka eller köpa sticklingar till förmån för ACT Svenska kyrkan?

Holmsunds församling samlar in och säljer sticklingar till förmån för ACT Svenskakyrkans fasteaktion ”Under samma himmel”.

Har du sticklingar att skänka?

Lämna dem i Holmsunds eller Obbolas kyrkas entréer dagtid mellan 07-19.00 så tar vi hand om dem.

Vill du köpa sticklingar?

Fyll i formuläret här nedanför så fixar vi en blandad påse med fem sticklingar åt dig. De säljs 5 st för 100 kr.

Jag vill köpa sticklingar!

Utlämning en av sticklingarna sker på Hållplatsens plant- och hantverksmarknad lördagen den 1 april kl 10-14.00 Du betalar där och då med swish, kort eller kontanter. Hållplatsen hittar du i samma hus som Coop i Holmsund Alla pengarna går till ACT Svenska kyrkans fasteaktion.

Kvinnlig präst på strand med barn i bakgrunden.

Act Svenska kyrkan

Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar snabbt vid katastrofer.