Scouter

”Scouterna gör unga redo för livet genom äventyr och utmaningar som får oss att växa som individer.”

Välkommen till Scouterna!

Scoutverksamhet för barn i åk 2 och uppåt.
Det kommer vara en grupp för barn födda 2009-2011 och en grupp för barn födda 2008 och tidigare.

Vi träffas måndagar kl. 18-19.30 utanför Solbackakyrkan.

Scouting går ut på att ”lära sig genom att göra” och genom att samarbeta i den lilla gruppen eller ”patrullen” som det heter på scoutspråk, med stort fokus på att ha roligt.

Vi kommer att vara ute så mycket som det går så ta varma och oömma kläder varje gång. Kanske vet du om att det finns sjöscouter också här i Holmsund. Vi kommer inte att segla och vara på havet. Eventuellt kommer vi att paddla kanot eller kajak någon gång men för det mesta håller vi oss i skog och mark.

Det kostar ingenting att vara med i den veckovisa scoutverksamheten. Vi hoppas kunna åka på både hajker och läger och då kommer vi att måsta ta ut en avgift för mat och eventuella resor.

Ledare för scoutgruppen är, Mats Jonsson, Lasse Söderberg, Magdalena Skaaghammar, Helén Landgren och Björn-Olof Dahlberg

Kontakt: Anna-Sara Persson

Anmälan gör du här