Miniorer

För dig som är 6-8 år finns miniorerna och juniorerna, barngrupper med samling, pyssel, lek och gemenskap!

Miniorgrupp i Solbackakyrkan

Pussel -för dig i fsk-åk 2. Denna grupp träffas måndagar kl 15.00-16.30 i Solbackakyrkan. Sång med rörelse och lek, vi övar inför familjegudstjänster och kyrkmiddagar. Samling med bibelberättelser, frukt, lek, pyssel och bak.

Kontakt: Anna-Karin Anens, Anna-Sara Persson

Anmäl ditt barn här

MINIORER I OBBOLA KYRKA

MINIMINIORER

Miniorgrupp med sång för barn i förskoleklass. Torsdagar 13.30-15.20

Kontakt: Cecilia Bucht

MINIORER 1
För dig som går i åk 1. Varje träff innehåller en samling/andakt med berättelser från Bibeln, samtal om livet, fika, lek och pyssel. Kyrkans personal hämtar och lämnar på skolan.
Måndagar kl 13.30-15.30

Kontakt: Cecilia Bucht

MINIORER 2
För dig som går i åk 2. Varje träff innehåller en samling/andakt med berättelser från Bibeln, samtal om livet, fika, lek och pyssel. Kyrkans personal hämtar och lämnar på skolan.
Tisdagar 13.30-15.30

Kontakt: Emma Lundberg

Anmäl ditt barn här

Anna-Karin Anens