Kyrkans musikskola

Kyrkans musikskola är helt enkelt musiklektioner för barn och ungdomar. Vi erbjuder lektioner i körsång, piano och orgel!

körskOLA

Smaragderna
Barnkör/körskola för barn i förskoleklass till åk 2.
Vi leker med rösten och jobbar med tonsäkerhet och olika sånguttryck.
Du får lära dig nya sånger och sjunga på gudstjänster mm i Obbola kyrka.
Tisdagar kl 14.00–14.45 i Obbola kyrka
Kyrkans personal hämtar och lämnar barnen på Obbola skolas fritids.
Ledare: Ragnhild Hübsch Boman och Sofia Nording
Körstart 14 september

Rubinerna

Barnkör/körskola för barn i åk 3-6.
Vi jobbar vidare med rösterna och sjunger också i stämmor och provar på olika
musikstilar. Du får lära dig nya sånger och sjunga på gudstjänster mm i Obbola kyrka.
Tisdagar kl 15.30-16.15 i Obbola kyrka (tiden kan ändras pga skolans schema)
Ledare: Ragnhild Hübsch Boman
Körstart 14 september

Barnkörer i Holmsund
Under början av hösten 2021 provar församlingen ett barnkörsprojekt i Holmsund. Övningarna blir i Solbackakyrkan 20 sept, 27 sept och 4 oktober för att sedan ”sjunga upp” i Holmsunds kyrka på kvällen lördag den 9 oktober då det görs en insamling till Världens barn.
Den yngre gruppen (förskoleklass -åk 3) har sin övning måndagar kl. 15.30-16.00
Den äldre gruppen (åk 4-6) har sin övning måndagar 18-18.45
Ledare är Monica Selander

Luciakör
Varje höst finns möjligheten för barn i förskoleklass-åk 6 att vara med i en Luciakör som övar inför ett Luciafirande i Obbola kyrka.

Anmälan kommer att läggas ut senare i höst på hemsidan.

Instrumentlektioner

Lektioner i piano och orgel för barn och ungdomar från 8 år. Lektion en gång i veckan, vi hittar en tid som passar! Vi träffas i Solbackakyrkan, Holmsunds eller Obbola kyrka. Lärare är församlingens musiker som har utbildning både i instrumenten och undervisning. Lektionerna är gratis.

Piano

Lär dig grunderna i pianospel eller kom och hitta en utmaning ifall du redan kan en del. Tid och plats efter överenskommelse.

orgel

Orgel är ett av de häftigaste instrumenten. Kom och lär dig spela, om du är helt nybörjare på klaviatur eller om du tidigare spelat piano spelar ingen roll. Tid och plats efter överenskommelse.

ANMÄLAN

Körskolan anmäler man sitt barn till här.
Övrig verksamhet i Kyrkans musikskola anmäler du ditt barn till via kontakt med våra musiker. I den kontakten kommer ni också överens om en lektionstid som fungerar för er.

Kontakt:
Obbola: Ragnhild Hübsch Boman