Kyrkans musikskola

Kyrkans musikskola är helt enkelt musiklektioner för barn och ungdomar. Vi erbjuder lektioner i körsång, piano och orgel!

Instrumentlektioner

Lektioner i piano och orgel för barn och ungdomar från 8 år. Lektion en gång i veckan, vi hittar en tid som passar! Vi träffas i Obbola kyrka. Lärare är församlingens musiker som har utbildning både i instrumenten och undervisning. Lektionerna är gratis (under hösten 2023 har vi pga vakans inte möjlighet att ge einstrumentlektioner i Holmsund).

Piano

Lär dig grunderna i pianospel eller kom och hitta en utmaning ifall du redan kan en del. Tid och plats efter överenskommelse.

Orgel

Orgel är ett av de häftigaste instrumenten. Kom och lär dig spela, om du är helt nybörjare på klaviatur eller om du tidigare spelat piano spelar ingen roll. Tid och plats efter överenskommelse.

ANMÄLAN

Körskolan anmäler man sitt barn till här.
Övrig verksamhet i Kyrkans musikskola anmäler du ditt barn till via kontakt med våra musiker. I den kontakten kommer ni också överens om en lektionstid som fungerar för er.

Kontakt:
Obbola: Ragnhild Hübsch Boman 

Barnkör/körskola

Barnkörer i Obbola kyrka

Smaragderna 
Barnkör/körskola för barn i förskoleklass till åk 3. 
Vi leker med rösten och jobbar med tonsäkerhet och olika sånguttryck. Du får lära dig nya sånger och sjunga på gudstjänster mm i Obbola kyrka.
Förskoleklass - åk 1 onsdagar kl 14.00–14.30 i Obbola kyrka (kyrkans personal hämtar och lämnar barnen på Obbola skolas fritids).
Ledare: Ragnhild Hübsch Boman och Christel Johansson
Åk 2-3 onsdagar kl 14.30-15.00
Ledare: Ragnhild Hübsch Boman
Höststart onsdag 13 september

Rubinerna 
Barnkör/körskola för barn i åk 4-6. 
Vi jobbar vidare med rösterna och sjunger också i stämmor och provar på olika musikstilar. Du får lära dig nya sånger och sjunga på gudstjänster mm i Obbola kyrka.
Onsdagar i Obbola kyrka kl 15.15-15.45
Ledare: Ragnhild Hübsch Boman
Höststart onsdag 13 september

Barnkörer i Holmsund

Köräventyret (åk 1 - 2) Övningarna hålls i Solbackakyrkan på måndagar kl. 15.30-16.00 Ledare är Monica Selander Obs barnen hämtas inte på fritids utan tar sig själva till Solbackakyrkan.

Kördraget (åk 3-6) har sin övning i Solbackakyrkan måndagar 16.15-17.00 
Ledare är Monica Selander