Holmsunds församling söker Gruppledande vaktmästare 100%

Nu har du chansen att arbeta som vaktmästare i Holmsunds församling; i våra kyrkor och på våra kyrkogårdar i Holmsund och Obbola. Vi söker en engagerad och omsorgsfull kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare med goda ledaregenskaper!

Tjänsten omfattar ansvar för kyrkogårds- och fastighetsunderhåll samt arbete i kyrkan vid gudstjänster, begravningar och andra aktiviteter. I tjänsten ligger också ansvar att planera och fördela arbetet i vaktmästargruppen, som består av fyra personer totalt.

Vi söker dig som är organiserad och har förmågan att ha många bollar i luften. Du är en person som värdesätter att skapa en välskött miljö för våra besökande, har goda ledaregenskaper och intresse av att hantera personalfrågor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenhet av liknande uppgifter med tex fastighetsunderhåll, kyrkogårdsskötsel, park- och markarbete och ledaruppdrag är meriterande.

Du har körkort B och gärna erfarenhet av att köra traktor och grävmaskin. Eftersom tjänsten innebär tjänstgöring i kyrkorna förutsätter vi att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.

Villkor

100% tillsvidaretjänst. Församlingen erbjuder friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme per vecka.

1 september 2024 eller enligt överenskommelse

Vi tar emot ansökningar löpande men senast 9 juni vill vi ha din ansökan.

Ansökan med personligt brev, referenser och CV skickas med epost till holmsund@svenskakyrkan.se

Kontaktpersoner:

Rasmus Carlsson, Gruppledande vaktmästare, tfn 090-70 61 16 epost: rasmus.carlsson@svenskakyrkan.se

Annelie Lejarp, Teamledare för vaktmästeri och diakoni, tfn 090-70 61 05, epost: annelie.lejarp@svenskakyrkan.se

Fackliga företrädare:

Vision: Elisabeth Asplund, tel 070-2332940, elisabeth.asplund@fv.vision.se