Salig röra

För alla vuxna som är hemma med små barn

Salig röra
Tisdagar kl 09.30-11.30 i Kyrkans hus
Samtal, lek och fika/frukost serveras till självkostnadspris i Café Oliv (drop in kl. 9-11.30)

Salig röra på Nyckelhålsparken
Torsdagar kl 10.00-11.30.
Fika, lek & samtal

Till Salig röras verksamhet behöver man inte anmäla sig utan det är bara att dyka upp.

Aktiviteter i samband med Salig röra:

14 september barnvagnskonsert med Pernilla i Stora Hammars kyrka

21 september präst Ida finns tillgänglig för samtal om dop

28 september sång&rörelse workshop med Pernilla, anmälningslista finns från den 14 september

12 oktober barnvagnskonsert, Martin spelar det mesta av Babblarna i Stora Hammars kyrka

19 oktober präst Victoria pratar om barns sorg & att samtala med barn om döden, anmälningslista finns från den 5 oktober

9 november barnvagnskonsert, Alexandra och Astrid Lindgrens sånger i Stora Hammars kyrka

30 november rytmikworkshop med Alexandra.
Anmälan från den 16 november.

14 december barnvagnskonsert, advents- och julkonsert i Stora Hammars kyrka

21 december julmys

Anmälan till barnvagnskonserter öppnar 2 veckor före konserten.
Konsert kl. 9.10 och kl. 10 med förutsättning att den första konserten är fulltecknad.
Anmälan: hollviken.anmalan@svenskakyrkan.se. Returmejl bekräftar om plats finns.
Anmälan till andra aktiviteter görs på lista som finns på Kyrkans hus under Salig röras öppettider.