Barnkörer

Att sjunga i kör handlar inte bara om musik utan lika mycket om kompisar, skratt, skoj och gemenskap.

Barnkörerna övar varje vecka och sjunger sånger anpassade efter barnens ålder. Här träffar ditt barn nya vänner, barnen får sjunga tillsammans och ha roligt. De får också utveckla sin röst, uppträda, samarbeta i grupp, sträcka på sig och ta i från tårna och ta plats. Att sjunga i kör är bra för hela kroppen. Forskning visar att vi blir lugnare av sång – och gladare.
Barnkörerna medverkar vid några gudstjänster per termin. De får vara med och ge gudstjänsterna liv, rörelse och känslor.

Under höstterminen medverkar barnkörerna söndagen den 30 september och 18 november kl 11.00 i Stora Hammars kyrka.

I juletid, fredagen den 7 december kl 18.30, har vi "Lusseafton" då barnkörerna går luciatåg i Rängs kyrka. Det brukar bli en fin kväll som barnen ser fram emot.

Barnkörerna är kostnadsfria, men du måste anmäla ditt barn.
Terminen för barnkörerna startar den 4 september.

anmälan och avanmälan till barnkör

Anmälan ska göras via anmälningsformulär.

Vill barnet inte fortsätta i kören under hösten måste ni avanmäla honom/henne via avanmälningsformulär. Det är viktigt för att vi ska kunna planera repetitioner, gudstjänster och kommande konserter.

Bild: Alexandra Frid Giertz

Första Mosekören

Tisdagar kl 16.30 – 17.15 (barn födda 2012–2009).
Ledare: Pernilla Cederblad och Alexandra Frid Giertz

Bild: Alexandra Frid Giertz

Andra Mosekören

Tisdagar kl 17.30 – 18.15 (barn födda 2008–2006).
Ledare: Pernilla Cederblad och Alexandra Frid Giertz