Anmälan till Babyrytmik

OBS! Anmälan till nästa termin ht 18 kan göras först den 25 maj kl 10.00.
Anmälningar som är gjorda före detta datum kommer inte att vara giltliga.

Senast den 21 augusti 2018 kommer ni att få besked om ni har fått en plats i gruppen.
Om ni har fått plats ska anmälningsavgiften betalas och vara oss tillhanda senast fredag 24 augusti 2018 för att ni ska vara garanterade platsen.
Är inte anmälningsavgiften betald i tid kommer platsen att erbjudas till nästa i kön.

Kostnad 350 kr/termin. I kostnaden ingår även fika efter rytmikstunden.

Ex Om du tror att ditt barn kommer att krypa då terminen startar väljer du gruppen Åla & Krypa. OBS! Kryssa endast i ett alternativ.

Lägg gärna till alexandra.f.giertz@svenskakyrkan.se i dina kontakter för att förhindra att information gällande babyrytmiken hamnar bland skräpposten