Kyrkans Ungdom

Gemenskap efter konfirmationen

På måndagkvällar träffas Kyrkans Ungdom i Högsby församlingshem. Verksamheten är ny för hösten. På KU umgås vi, fikar tillsammans och spelar spel eller kollar på film. Eventuellt gör vi någon utflykt under terminen.

KU är för dig som går i årskurs 9 och äldre. Det är ett väldigt bra sammanhang för alla som vill hitta på något roligt med goa människor.

Är det så att du funderar på att gå men kanske inte känner någon? Släng iväg ett sms eller ring vår pedagog Eva-Lena så kontaktar hon dig.

Vi startar vecka 36!

Eva-Lena Johansson