Högsby Pastorat Besöksadress: Odensvivägen 2, 57933 Högsby Telefon: +46(491)20018 E-post till Högsby Pastorat

Församlingsassistent/ fritidsledare 75 %

Högsby pastorat har drygt 4 000 medlemmar och består av fyra församlingar.

Pastoratet är inne i en förändrings- och nyorienteringsfas.

Nu söker vi en pedagog som vill vara med i vårt fortsatta utvecklingsarbete i verksamheter med barn 0 – 18 år.

Vill du vara med?

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Att tillsammans med övrig personal planera, organisera och leda pastoratets barn- och konfirmandverksamhet.

Vi söker dig som vill se barn och unga växa och mogna och hitta en samhörighet i gudstjänst- och församlingsliv.  Du brinner för att arbeta med barn och ungdomar, är en kreativ, flexibel och positiv person. Du har god förmåga att samarbeta men också att jobba självständigt. Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan samt att du är lojal med kyrkans tro och värderingar.

Du har körkort och tillgång till bil.

Utbildning:
Församlingspedagogutbildning eller motsvarande

Välkommen med din skriftliga ansökan, CV och personligt brev

till:
Högsby pastorat
Odensvivägen 2
579 33 Högsby

senast den 24 november 2017

Tjänsten är tidsbegränsad till den 30 juni 2018 . Förlängning kan bli aktuell beroende på framtida organisation i pastoratet.

För mer information kontakta:
Kyrkoherde Anders Byström, 072-718 14 91
Kyrkorådets ordförande, Marianne Ek, 0491 -215 78
Facklig företrädare, Vision: 0771-44 00 00

Varmt välkommen till oss!