Direktsända gudstjänster

Med anledning till smittspridningen. Från och med palmsöndag sänder vi gudstjänser live istället för att fira gudstjänst i kyrkorna.

Från och med Palmsöndagen kan du följa våra gudsjänst och andakter live på Facebook. Vi sänder under de tider som det ursprungligen var tänkt i Högsby kyrka. Följ länken för att komma till vår facebook-sida genom att KLICKA HÄR. (Du behöver inte bli medlem för att titta!)

För dig som inte har facebook lägger vi upp inspelningarna här på hemsidan i efterhand. Det finns ett häfte -  ”Påsk hemma” att ladda ner här på vår hemsida och finns även i fysisk form i våra kyrkor och församlingshemmet i Högsby.

PÅSK HEMMA

Klicka här för att ladda ner häftet "Påsk hemma - Om att fira påskens gudstjänster hemifrån".