Högsbys Barnverksamhet

Barnkör, Klapp&Klang och Miniorer inne i Högsby

Barnkören

Barnkören som leds av vår kantor Ann ses varje vecka för att öva sånger inför familjegudstjänster. Även om man inte vill gå på miniorerna kan man vara med i barnkören.

Var: Högsby församlingshem

När: Onsdagar 17:00-17:30

Miniorer

Efter det att barnkören övat har vi miniorer i barnsalen. Även om man inte vill vara med i kören är man välkommen. På miniorer/juniorerna brukar vi leka, pyssla, baka och busa. Vi avslutar alltid med andakt.

Var: Högsby Församlingshem

När: Onsagar 17:30-18:30

Klapp & Klang

En för hösten ny verksamhet i Högsby är Klapp & Klang. Det är en verksamhet som riktar sig till 4-och 5åringar. Sång och rytmik står på programmet som vår kantor leder.

Var: Högsby Församlingshem

När: Onsdagar 17:45-18:15. Pågår veckorna 36-42.

Eva-Lena Johansson

Pedagog