Högsbo församling

Sjukhuskyrkan i Högsbo

De flesta människor bär på frågor om livets mening, när man blir sjuk kan de frågorna komma upp till ytan på ett sätt som de kanske aldrig tidigare gjort.

De kan ta sig olika uttryck, ibland som ett behov av att tala med någon. Så är det naturligtvis också för de närstående.
Vi finns till för patienter, närstående och personal som behöver samtala med någon. Vi har alla tystnadsplikt. Du väljer själv vad du vill prata om.
Du behöver inte vara kristen för att ta kontakt med oss. Vi kan även förmedla kontakt med andra kyrkor och trossamfund.

Vi i Sjukhuskyrkan finns till för dig.

Sjukhuskyrkan finns på  Tunnlandsgatan 2A, 400 43 Göteborg
Välkommen!