Livesändningar

Ta del av gudstjänster och konserter digitalt. Här hittar du information om hur det går till.

Högmässa

Hur hittar jag sändningarna?
Alla sändningar sker på församlingens Facebook-sida. Det går bra att se sändningarna utan ett Facebook-konto. Gå in på www.facebook.com/svkhoganas på din dator eller mobiltelefon, så hittar du sändningen där kl. 10.00 varje söndag.

Vilken agenda används?
Här kan du ladda ner aktuell agenda och följa med i gudstjänstens böner och sånger: Agenda julserien används från och med söndagen den 6/12.

Texter, psalmer och kollektinformation
Söndagens texter hittar du här: Söndagens texter

Har du ingen egen psalmbok kan få låna en psalmbok av församlingen. Församlingshemmet är öppet vardagar kl. 9-15 för utlåning.

All information såsom psalmer, kollekt och medverkande ligger i liveinläggets text. Det publiceras även ett separat facebookinlägg med samma information en stund innan mässan börjar. Se till att scrolla bland församlingens inlägg för att hitta informationen.

Hur länge kommer ni fortsätta sända?
Samtliga högmässor kommer att sändas så länge smittspridningen av Coronaviruset hindrar från vanligt gudstjänstfirande.

Hur används kommentarsfältet?
Det är tyvärr inte möjligt för den som filmar att vara aktiv i kommentarsfältet under sändning. Vi uppmuntrar däremot tittare att interagera och hjälpa varandra. Till exempel kan du som har hittat information om psalmerna med fördel dela med dig av informationen om någon frågar. Vi är ju kyrka tillsammans och fullvärdiga gudstjänstfirare allihop. Kommentarsfältet kan också användas till att delta i bön.

Jag upplever dålig ljud- och bildkvalitet
Vi gör vårt bästa för att den som tittar ska kunna höra och se bra. Livesändningarna filmas med enkel teknik, då det är väldigt dyrt att införskaffa avancerad utrustning. Vi kan därför inte garantera bästa ljud- eller bildkvalitet. Genom sändningarna ges en möjlighet att höra orgeln och kyrkklockorna, lyssna på texter och predikningar och få känna lite av församlingslivets gemenskap hemifrån. Vi uppmuntrar att ta del av de andakter som publiceras på församlingens Facebook ett par gånger i veckan, se TV-sända gudstjänster och lyssna på radiosändanda gudstjänster.

Konserter

Hur hittar jag sändningarna?
Alla sändningar sker på församlingens Facebook-sida. Det går bra att se sändningarna utan ett Facebook-konto. Gå in på www.facebook.com/svkhoganas på din dator eller mobiltelefon, så hittar du sändningen där på utsatt tid.

Vilka konserter visas?
Lunchmusik sänds torsdagar udda veckor kl. 12.00 med start 4/2. Den första kommer däremot att vara förinspelad och läggs ut som en video på utsatt tid.

Programmen för konserterna publiceras på församlingens Facebook-sida en stund innan konserterna.

Jag upplever dålig ljud- och bildkvalitet