Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Upptakt

Gudstjänsten – långtråkig och dötrist eller alldeles alldeles underbar?

Kom och prova på och lär dig mer om varför vi firar gudstjänst! Varför ser gudstjänsten  ut som den gör med psalmer, bön, nattvard,  bibelläsning och predikan?

Söndag 2 september 2018 kl 11.00 i Högalidskyrkan

Höstupptakt med kommenterad högmässa med mycket sång och musik. Gudstjänsten teckenspråkstolkas.  Församlingens präster, diakoner, musiker och körsångare med flera medverkar.

Efter gudstjänsten serveras en enkel lunch i församlingshuset. Sluttid kl 14.00. Gudstjänsten och lunchen är  upptakt för församlingens olika mötesplatser och
aktiviteter under höstterminen. Varmt välkommen!