Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon:+46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Söndagsskola

Välkommen till söndagsskolan i Högalidskyrkan.

Söndagsskola

Vi leker, pysslar, berättar, sjunger och fikar tillsammans med söndagsskoleledarna. Barn från 3 år och uppåt är välkomna. Ingen föranmälan, drop in.

Öppettider

Vi träffas under terminerna på söndagar kl 11.00-12.30 i lokalen under Högalidskyrkan. Start 8 september, avslutning 8 december, uppehåll vid Mässa med små och stora.

Liselotte Granstrand

Fritidsledare, Öppna förskolan

Mer om Liselotte Granstrand

Liselotte ansvarar för bl.a. öppna förskolan, söndagsskola, musiklekis, jul- och påskspel för förskolor, spädbarnsmassage, klädbytardagar. Arbetar även med sommarcaféet, mässa med små och stora, barngudstjänst och babygudstjänst