Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Sommarkvällskonserter

Sommarkvällskonserter i Högalidskyrkan kl 20.00. Start 29/6, sedan alla fredagar i juli.

Bänka dig till skön musik i Högalidskyrkans svalka. Start 29/6, sedan alla fredagskvällar i juli. Konserttid kl 20.00. Fri entré.

högalidskyrkan fredag 29/6 kl 20.00

Spansk orgelmusik

Verk av bl a J B Cabanilles, J Guridi, X Montsalvatge. Mathias Kjellgren, orgel

högalidskyrkan fredag 6/7 kl 20.00

Jazzkonsert: Kvartett Blank

Vacker och poetisk jazz i den klassiska kvartettens format.

Högalidskyrkan fredag 13/7 kl 20.00

Stulet från violinen med Jolly Duo

Verk av Franck, Liszt, Massenet och Elgar. Jolly Duo: Amy Jolly, violoncell, Ida Andersson, piano

högalidskyrkan fredag 20/7 kl 20.00

B-A-C-H

Professor Alessandro Licata, Rom, orgel, spelar
J S Bach: Toccata, adagio och fuga C-dur.  Partite diverse sopra il Chorale: »O Gott, du frommer Gott« Concerto i a-moll.
Franz Liszt: Preludium och Fuga över B-A-C-H

högalidskyrkan fredag 27/7 kl 20.00

Sverige–Frankrike–Tyskland

Verk av J S Bach, Otto Olsson, Erland von Koch, Michael Schütz, Henri Nibelle, Jeanne Demessieux. Katharina Hieke, orgel.