Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Gamla sedlar l?!

Högalidskyrkan vill ha dem! Stor svältkatastrof pågår – gamla sedlar kan hjälpa!

Har du lite utgångna sedlar hemma? De pengarna kan rädda liv! (insamlingen av gamla mynt är avslutad, då de inte längre kan växlas in.)

Det finns massor sedlar i hushållen som nu är ogiltiga! En del av de pengarna finns helt säkert på Söder!

Gå man ur huse och lämna in dem till oss i Högalids församling! Vi skänker dem vidare till Svenska kyrkans internationella arbete och insamlingen till svältkatastrofen i Afrika, den värsta sedan andra världskriget. Över 20 miljoner människor är drabbade! Svenska kyrkan finns genom lokala partners på plats i t ex Somalia, Etiopien och Sydsudan.

Sedlar, hur gamla som helst, kan vi ta emot. Bidrag lämnas i en bössa i Högalidskyrkan eller på expeditionen. Info: 08-616 88 11, 08-616 88 00.

Läs mer här: https://www.svenskakyrkan.se/internationelltarbete/akuttorka