Öppna förskolan – inställt!

Tyvärr ser vi oss tvungna att ställa in verksamheten med öppna förskolan. Vissa verksamheter sker digitalt. Kolla kalendariet!

Kolla alltid kalendariet : om öppna förskolan är igång eller om digital verksamhet erbjuds, visas informationen där!

I vår hemtrevliga lokal finns möjlighet att lära känna andra barn, föräldrar och kyrkan: Här kan ni leka, sjunga och fika gott till låga priser.

Under terminerna gäller normalt nedanstående grupper och öppettider. Men kolla alltid kalendariet längre ner på sidan: om öppna förskolan är igång, visas tiderna där!

Jag vill tacka för en otroligt fin och varm atmosfär, och Stockholms bästa sångstunder. Jag är tacksam över att jag och barnen fått ta del av er verksamhet!

Pappa med barn i Öppna förskolan

Kl 13.00–16.00 för barn 0–10 mån.
Kl 14.00 sångstund

Kl 13.00–16.00 för barn 0–5 år.
Kl 14.00 sångstund/enkel barngudstjänst

Kl 13.00–16.00 för barn 0–5 år.
Kl 14.00 sångstund

Terminer och lov
Terminerna sträcker sig vanligtvis från slutet av januari till mitten av maj och från slutet av augusti till början av december. Kring påsk och jul stänger vi för påsk- och julspel/vandringar för skolbarn och förskolegrupper. Kolla alltid kalendariet nedan. Välkommen!

Liselotte Granstrand

Fritidsledare, Öppna förskolan

Mer om Liselotte Granstrand

Liselotte ansvarar för bl.a. öppna förskolan, söndagsskola, musiklekis, jul- och påskspel för förskolor, spädbarnsmassage, klädbytardagar. Arbetar även med sommarcaféet, mässa med små och stora, barngudstjänst och babygudstjänst