Öppna förskolan

Öppna förskolan är en träffpunkt för dig och ditt/dina barn.

Öppna förkolan

I vår hemtrevliga lokal finns möjlighet att lära känna andra barn, föräldrar och kyrkan. Här kan ni leka, sjunga och fika gott till låga priser. Ni kommer och går när ni vill.

Under terminerna gäller normalt nedanstående grupper och öppettider. Men kolla alltid kalendariet nedan: om öppna förskolan är igång, visas tiderna där!

Jag vill tacka för en otroligt fin och varm atmosfär, och Stockholms bästa sångstunder. Jag är tacksam över att jag och barnen fått ta del av er verksamhet!

Pappa med barn i Öppna förskolan

Kl 9.30–11.30 för barn 0–5 år.
Kl 10.30 sångstund

Kl 13.30–15.30 för barn 0-10 mån.
Kl 14.30 sångstund

Kl 9.30 barngudstjänst i S:t Ansgarskapellet.
Kl 10–11.30 för barn 0–5 år.

Kl 13.30–15.30 för barn 11 mån–2 år
Kl 14.00 sångstund

Terminer och lov
Terminerna sträcker sig vanligtvis från slutet av januari till mitten av maj och från slutet av augusti till början av december. Kring påsk och jul stänger vi för påsk- och julspel/vandringar för skolbarn och förskolegrupper. Kolla alltid kalendariet nedan. Välkommen!

Liselotte Granstrand

Fritidsledare, Öppna förskolan

Mer om Liselotte Granstrand

Liselotte ansvarar för bl.a. öppna förskolan, söndagsskola, musiklekis, jul- och påskspel för förskolor, spädbarnsmassage, klädbytardagar. Arbetar även med sommarcaféet, mässa med små och stora, barngudstjänst och babygudstjänst