Öppna förskolan

Öppna förskolan är en träffpunkt för dig och ditt/dina barn.

Öppna förkolan

I vår hemtrevliga lokal finns möjlighet att lära känna andra barn, föräldrar och kyrkan. Här kan ni leka, sjunga och fika gott till låga priser. Ni kommer och går när ni vill.

sommaruppehåll

Öppna förskolan har alltid sommaruppehåll.

Jag vill tacka för en otroligt fin och varm atmosfär, och Stockholms bästa sångstunder. Jag är tacksam över att jag och barnen fått ta del av er verksamhet!

Pappa med barn i Öppna förskolan

ordinarie Öppettider

Kl 9.30–11.30 för barn 0–5 år.
Kl 10.30 sångstund

Kl 13.30–15.30 för barn 0-10 mån
Kl 14.30 sångstund

Kl 9.30 barngudstjänst i S:t Ansgarskapellet
Kl 10–11.30 för barn 0–5 år

Kl 13.30–15.30 för barn 11 mån–2 år
Kl 14.00 sångstund

Terminer och lov
Terminerna sträcker sej vanligtvis från mitten/slutet av januari till slutet av maj och från slutat av augusti till början av december. Kring påsk och inför advent stänger vi för jul- och påskspel/vandringar för skolbarn och förskolegrupper. Förskolan finns med i kalendariet.

Öppna förskolan hösten 2019

Start: vecka 36, tisdag 3/9, grupper enligt schema.
Uppehåll: vecka 44, 47 och 49. Sista gången vecka 50.
(OBS! Torsdagsgruppen slutar 28/11).

Liselotte Granstrand

Fritidsledare, Öppna förskolan

Mer om Liselotte Granstrand

Liselotte ansvarar för bl.a. öppna förskolan, söndagsskola, musiklekis, jul- och påskspel för förskolor, spädbarnsmassage, klädbytardagar. Arbetar även med sommarcaféet, mässa med små och stora, barngudstjänst och babygudstjänst