Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Me too – någon att tala med?

Har du blivit utsatt för sexuella övergrepp eller trakasserier? Har debatten kring #metoo rört upp smärtsamma minnen? Behöver du någon att prata med är du välkommen att ta kontakt med diakon eller präst. Om du har blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp i en kyrklig miljö kan du få stöd av våra kontaktpersoner.

Behöver du tala med någon om övergrepp eller annat som kommit upp till ytan? Du är varmt välkommen att boka en tid hos våra diakoner eller våra präster.

De är utbildade och erfarna i att möta människor i samtal. De har tystnadsplikt och samtalen är kostnadsfria.

samtal med präst eller diakon

Ring expeditionen tel 08-616 88 00, som kopplar dig vidare till präst eller diakon för tidsbokning. Växeln är öppen måndag–fredag kl 9–12 & 13–15. Onsdagar endast 9–12.

Vill du prata med någon akut utanför våra öppettider, kan du kontakta Jourhavande präst, se mer information klicka här!