Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Klädbytardag

Höstens barnklädbytardag äger rum fredag 5 oktober kl 9-12. Fullbokat för försäljare!

Klädbytardag med barn- och mamma­kläder, böcker, leksaker och andra barnprylar fredag 5 oktober kl 9-12, fika försäljning av  fairtrade m m. Ladda med kontanter och en stor väska!

Liselotte Granstrand

Fritidsledare, Öppna förskolan

Klädbytardag – fullbokat hösten 2018!

Vill du sälja? Många vill hyra ett bord för att sälja på våra populära klädbytardagar. Därför lottar vi ut borden efter skriftlig intresseanmälan.

Intresseanmälan lämnas in 10–13/9, antingen via

anmälningsformuläret nedan (visas endast under anmälningsperioden)

eller genom att skicka/lämna ett vykort till
Högalids församling, Klädbytardag, Box 9048,
102 71 Stockholm.
Vi behöver namn, adress, e-postadress & telefonnummer.

Vi tar bara emot en intresseanmälan per familj.
Bordshyran är 100 kr
Platserna lottas ut. De som får ett bord meddelas senast 21/9, främst via e-post.
En kölista för reserver upprättas!

De uppgifter vi samlar in via formuläret nedan används enbart för att lotta ut platserna till klädbytardagen, och administrera. Vi sparar bara uppgifterna tills klädbytardagen är genomförd.