Högalidskyrkan med omnejd, med text i bilden: Stödinsamling Högalidskyrkan. Tillsammans gör vi det möjligt.

Insamling

Så här kan du vara med och stötta Högalidskyrkans stora renovering!

Hej och välkommen!

Här visar vi hur du enkelt kan vara med i stödinsamlingen för att bevara Högalidskyrkan, i tacksamhet till dem som gått före, med kärlek till dem som kommer efter oss. Den ekonomiska utmaningen för församlingen är mycket stor. Alla gåvor, små som stora, är välkomna och kommer att göra verklig nytta! Tillsammans kan vi!

Insamlingssidan

Vi har skapat en särskild insamlingssida för Högalidskyrkan. Där kan du välja att stödja olika alternativ. Du betalar enkelt med Swish och får ett digitalt gåvobevis. Företag kan även välja faktura. Klicka här --> På insamlingssidan finns mera information.

ge EN GÅVA direkt via swish eller bankgiro

Du kan också ge en gåva direkt via Swish till nummer 123 120 45 77.
Högalids församling tar också emot gåvor via bankgiro: 5263-3708.
Märk inbetalningen med RHK (som betyder Rädda Högalidskyrkan).

Om swish

Swish är en betaltjänst som bankerna tagit fram för mobiltelefonen. Om du inte redan har Swish på din mobil behöver du göra tre saker:

1. Anslut dig till Swish i din internetbank
  2. Ladda ner Swish-appen till din mobiltelefon
  3. Ladda ner appen BankID.

Mera information om swish finns på webbplatsen Swish.nu