Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon:+46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Högalids diskantkör

För barn i åldrarna 8–11 år.

Högalids diskantkör

Högalids diskantkör är för barn i åk 2-5. Vi sjunger ofta i stämmor och lite svårare stycken. Kören sjunger regelbundet i Högalidskyrkan vid familjemässor, musikaler och konserter.

Körövning

Vi övar varje måndag kl. 16:15-17:10 fram till påsk i församlingshuset (stora salen). Därefter rep på tisdagar med något undantag. Körstart måndagen den 21 januari kl. 16.15. Schema får du av körledaren.

Information och anmälan

till körledare Maria Bergström via e-post.

Maria Bergström

Organist, Kyrkomusiker

Mer om Maria Bergström

Maria Bergström (tidigare Norberg) ansvarar för barn-och ungdomskörerna samt Högalids damkör.