Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Mässa i Högalid på söndagarna

Veckans huvudgudstjänst är söndagens mässa med nattvard. Den firas i Högalidskyrkan kl 11.00. Ofta medverkar någon av församlingens många körer. Några gånger per termin firas »mässa för små och stora« eller någon annan form av temamässa under mässan.

Söndagsskola under mässan

Barn i åldrarna 3 år och uppåt kan delta i söndagsskolan som pågår under mässan, start kl 11.00 (ej vid mässa för små och stora) i lokalerna under kyrkan. Ingen föranmälan. Kontakta öppna förskolan för mer info!

Vardagsmässa

Mässa i S:t Ansgarskapellet
Tisdagar kl 18.30
Under terminerna firar vi en enkel nattvardsgudstjänst, där våra konfirmander deltar.

Mässa i S:t Ansgarskapellet
Onsdagar kl 12.00.
En kort nattvardsgudstjänst.

Gudstjänst på servicehus m m

Högalids församling firar regelbundet gudstjänster på de olika servicehus och sjukhem som finns i församlingen. Inbjudningar sätts upp på servicehemmens anslagstavlor och liknande.