Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

En kyrka med och för alla

I Högalids församling vill vi att barn, unga och vuxna med särskilda behov ska hitta en plats att möta människor och Gud.

Kyrkan är en plats där människor får möta Gud och varandra. För att det ska vara möjligt för så många som möjligt att vara med måste en del hinder undanröjas. Trösklar får inte vara för höga, ljudslingan måste fungera och det ska gå att förstå vad som händer och varför. I kyrkan är vi många, och vi är olika varandra. Alla behövs. Det spelar ingen roll om man har svårt att sitta still eller älskar att lyssna, om man pratar med ord eller tecken eller inte alls eller om man behöver höra allt två gånger för att förstå.

I kyrkan är vi många, och vi är olika varandra.

I Högalids församling ska det vara möjligt för alla som vill att delta i olika verksamheter oavsett om man har en funktionsnedsättning eller inte. Därför försöker vi som arbetar tillsammans undanröja hinder, för att fler ska känna sig välkomna. Här finns mötesplatser för alla åldrar. Välkommen!