Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling Webbplats

Välkommen till Högalids församling på Södermalm i Stockholm.

Högalids församling ligger invid Hornstull på Södermalm i Stockholm. Församlingen är en del av Svenska kyrkan som finns i hela landet, men även utomlands genom Svenska kyrkan i utlandet och det internationella arbetet.

Arbete med webbplatsen

Just nu håller vi på med uppdateringar av webbplatsen. Nya texter och bilder men även strukturen ses över. Det kan göra att visa sidor byter plats. Det kan även förekomma sidor där all information ännu inte är komplett.

Högalidskonstnärinnan Nina Jacucci är
influerad av olika riktningar och traditioner.
Hennes konst ställs ut i Högalidskyrkan 12/6–3/7.

Utställning med Nina Jacucci

Högalidskonstnärinnan Nina Jacucci är influerad av olika riktningar och traditioner. Hennes konst ställs ut i Högalidskyrkan 12/6–3/7.

Bänka dig till skön musik i Högalidskyrkans svalka under alla fredagskvällar i juli. Konserttid kl 20.00. Fri entré.

Sommarkvällskonserter

Passa på att besöka vårt sommarkafé, hembakat och lättare luncher. Öppet måndag till fredag kl 9.30–15.30 t o m 1/7. Sångsamling kl 11.00 alla dagar.

Sommarkafé

I Högalids församling vill vi att barn, unga och vuxna med särskilda behov ska hitta en plats att möta människor och Gud.

Funkiskyrkan

Under våren har många församlingar i Svenska kyrkan på begäran av Sveriges Radio/Ekot fått redovisa sina utlandsresor. Nu presenteras resultatet av den granskningen.

Resor i Svenska kyrkan

Telefon 08-616 88 00, mån–fre kl 9–12 och 13–15. Onsdagar endast 9–12.

Kontakta oss

Telefon 08-616 88 00, mån–fre kl 9–12 och 13–15. Onsdagar endast 9–12. Högalidskyrkan med kolumbariet och minneslunden håller öppet mån–fre kl 11–18, lör 11–16, sön 10–16.