Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling Webbplats

Välkommen till Högalids församling på Södermalm i Stockholm.

Högalids församling ligger invid Hornstull på Södermalm i Stockholm. Församlingen är en del av Svenska kyrkan som finns i hela landet, men även utomlands genom Svenska kyrkan i utlandet och det internationella arbetet.

I Högalids församling vill vi att barn, unga och vuxna med särskilda behov ska hitta en plats att möta människor och Gud.

Funkiskyrkan

Vi har nu tre lediga tjänster i Högalid: två diakontjänster och en församlingspedagogtjänst.

Lediga tjänster i Högalid

Öppna förskolan

Öppna förskolan är en träffpunkt för dig och ditt/dina barn. I vår hemtrevliga lokal finns möjlighet att lära känna andra barn, föräldrar och kyrkan. Här kan ni leka, sjunga och fika gott till låga priser. Ni kommer och går när ni vill och kan.

Våra öppettider

EXPEDITIONEN Högalids församlingsexpedition, telefon 08-616 88 00. Öppet för besök och telefonsamtal helgfri måndag–fredag kl 9–12 och 13–15. Onsdagar endast kl 9–12. Avvikelser kan förekomma i samband med helger. Sommaröppet endast kl 9–12. HÖGALIDSKYRKAN Högalidskyrkan med kolumbariet och minneslunden håller öppet måndag–fredag kl 11–18, lördag 11–16, söndag 10–16.