Other languages with Google Translate

Kontakt

Hofors församling Besöksadress: Rättargatan 1, 81335 HOFORS Postadress: Rättargatan 1, 81335 HOFORS Telefon: +46(290)20030 E-post till Hofors församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Betalningsalternativ till församlingen?

Betalningsalternativ

Oavsett vad du ska betala till församlingen så ska du alltid använda något av nedanstående alternativ det viktiga är att du anger VAD betalningen avser.

Swish -det är enkelt att skicka pengar med Swish

Vårt swishnummer är 123 237 73 56 och i meddelandet anger du VAD betalningen avser.

Bankgiro 969-2880

Till vårt bankgiro gäller också att du måste komma ihåg att ange VAD betalningen avser.

PLUSGIRO 12 47 94-9

Vi har för avsikt att fasa ut vårt plusgiro och ser helst att betalningar sker på något av de andra alternativen men kontot är fortfarande öppet för inbetalningar.

KONtantbetalning

Möjlighet finns också att göra kontantbetalning på vår expedition även om vi försöker undvika kontanter så långt det går. Vi har precis som andra svårt att hantera kontanterna på ett effektivt sätt.