Språkcafé

Språkcaféer finns till för dig som vill ha hjälp och stöd när du ska lära dig ett nytt språk.

Språkcaféer riktar sig till dig som vill öva på ett språk.  Dit kommer man för att samtala, fika och lära känna nya människor, samtidigt som du övar upp dina språkkunskaper.

ALLA ÄR VÄLKOMNA

Genom att komma till ett språkcafé och samtala i grupp så övar du upp språket under trivsamma former. Samtalen handlar om saker som du kan stöta på i vardagen och språket som används anpassas efter dina kunskaper. Det spelar inte någon roll vad du tror på.  Alla är välkomna! Familjer och ensamstående, kvinnor och män, i olika åldrar och med olika bakgrunder och erfarenheter möts och pratar och fikar ihop.

EN MÖTESPLATS

Språkcafé är en möjlighet att få träffa och lära känna andra och kanske få nya vänner. Du som deltagare är med och påverkar innehållet i språkcaféet och bidrar till de givande samtalen och den goda stämningen i gruppen.

Det är mer än ett språkcafé – det är en mötesplats.

Start: 1 november och därefter varje torsdag fram till och med 20 december.
Vi träffas kl. 17.00-18.30 i källaren i Församlingshemmet, som ligger mitt emot kommunhuset.