Pilgrimsvandring 2021

Välkommen att vandra längs en vacker skogsslinga på ca. 6 km med Magnhilds källa i centrum. 18 maj, 15 Juni, 17 augusti, 17 september(Sankta Magnhilds minnesdag, avslutas med mässa i Fulltofta kyrka). Läs mer.

Välkommen att vandra längs en vacker skogsslinga på ca. 6 km med Magnhilds källa i centrum. Vi vägleds av pilgrimsorden: frihet, enkelhet, tystnad, bekymmerslöshet, långsamhet, delande, andlighet.

Vandringstillfälle:

• 18 maj,
  • 15 Juni,
  • 17 augusti,
  • 17 september(Sankta Magnhilds minnesdag, avslutas med mässa i Fulltofta kyrka).

Vi möts på Hästhagens rastplats (nära Magnhilds källa) kl. 13.00 och avslutar ca kl. 16.00 med andakt eller enkel mässa i Andrums naturkyrka. Tag gärna med en fika.

Anmälan till Hörby församling pastorsexp. 0415-175 50.
Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och anpassar antalet deltagare allt eftersom.

Vid övriga frågor kontakta: Präst Fredrik Lagerstam 0415-77 52 05.

(Obs. Pilgrimsvandring som var planerad till den 5 april blir tyvärr ej av.)