Stjärnkören och Småstjärnorna

Sång, glädje och rörelse

Stjärnkören är för dig som går i årskurs 1-3. Vi lär oss nya sånger och att hitta rösten och tonbilda. Vi sjunger i kyrkan vid familjegudstjänster, och ibland gör vi egna små uppsjungningar både i kyrkan och i församlingshemmet. Vi övar onsdagar 16.30-17.10 i Hjo församlingshem.

Småstjärnorna vänder sig till barn som är 5 och 6 år. Vi sjunger mycket och gärna, och använder hela kroppen när vi sjunger. Rörelsesånger är härligt! Vi lär oss nya sånger på ett lekfullt sätt, men också att fungera i grupp, göra saker tillsammans och att följa en ledare. Vi övar onsdagar 17.20-18.00 i Hjo församlingshem.

Stjärnkören och Småstjärnorna

Barnkörerna i Hjo leds av Stina Andersson, 072-232 84 18, stina.a.andersson@svenskakyrkan.se