Här finns vi

Vill du besöka våra vackra kyrkobyggnader, gå på en fin konsert eller delta i en gudstjänst? Du är välkommen!

Oavsett om du är en van kyrkobesökare, en historiskt intresserad turist eller aldrig har satt din fot i en kyrka, så är du välkommen att besöka oss.

På sommaren har många kyrkor öppet lite extra och arrangerar då ibland sommarcafé eller kvällsandakter. Här finns en karta över platser, program och öppettider!

Du kan också använda appen "Kyrkguiden"- den är gratis och finns för både Android och iOS smarta telefoner. Där hittar du året om vägbeskrivning till alla våra kyrkor och det aktuella programmet för gudstjänster mm på respektive plats.

I Hjo kommun ligger också Hjo Folkhögskola Skara Stift - en folkhögskola driven av Skara Stift med grund i kristen människosyn. Här erbjuds ett stort antal spännande utbildningar och kortare eller längre kurser året om, för alla åldrar och de flesta intressen! Här ordnas även konserter, intressanta föreläsningar och andra samlingar för allmänheten emellanåt.