Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019
Dop i Ljusnan
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmand

Brukar du fundera kring kärleken, livet, Gud, döden, framtiden, sex, vänskap, sorg och glädje? Vill du prata om det med andra? Då kan konfirmationsläsning vara något för dig? Vi erbjuder traditionell konfirmationsläsning i grupp, enskilt för den med särskilda behov och för vuxna.

Läsåret 21/22 bjuder vi in till #bornholmkonfa22! Det gäller alla som är födda 2007, men även de som är födda 2006 och som kanske inte fick/tog chansen att konfirmeras under läsåret 20/21. Även du som inte ännu är döpt är varmt välkommen. Du får utforska kyrkans tro och traditioner, få nya kompisar och göra roliga saker tillsammans.

Vi startar med ett kort läger lördagen den 18 september, och dagen därpå kl 10.00 välkomnas konfirmanderna i söndagens mässa. Familjerna är varmt välkomna på gudstjänsten och efteråt blir det ett informationsmöte i kyrkan. Under hösten och våren ses vi, ca en tisdag i månaden, efter skolan och någon heldag. Vi åker på läger till vackra Bornholm 9-13 april och konfirmationen sker lördagen den 23 april.
(Med reservation för ändringar pga pandemin.)