Svenska kyrkans volontärer med ryggarna mot kameran - på ryggarna visas Svenska kyrkans logga.
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Få hjälp att handla och hämta ut mediciner

Under coronapandemin kan du som tillhör en riskgrupp få hjälp med att handla eller hämta ut mediciner. Kontakta din församling för att höra vad du kan få hjälp med.

Svenska kyrkans församlingar täcker hela Sveriges yta. Det betyder att hjälpen alltid är nära. Under coronapandemin ger vi extra hjälp och stöd till dig som tillhör en riskgrupp. Du kan till exempel få hjälp att handla eller hämta ut mediciner.

Kontakta din församling för att höra vad du kan få hjälp med.

Kontakta din församling

För dig som vill hjälpa till

För just det här uppdraget tar vi i första hand hjälp av våra anställda och de volontärer vi redan har, men du är alltid välkommen att kontakta din församling om du vill engagera dig som frivillig i kyrkans ordinarie verksamhet.

Hjälp till i din församling