Kantor Maria Edén

Hej!

Jag heter Maria Edén, och är ny kantor i Himledalens församling sedan årsskiftet 2020-2021. Jag bor i Onsala tillsammans med min man. Våra sammanlagt fyra barn är utflugna, men två undulater finns kvar.

När jag är ledig är jag ute i naturen eller trädgården så mycket jag kan, promenerar, joggar, vintersportar, seglar eller badar – allt efter årstid och väder. Jag är så glad att få arbeta här i Himledalen, och kände mig direkt hemma i det vackra landskapet.

I Himledalen kommer jag utöver att spela på gudstjänster och förrättningar att leda kören Glorious och barnkören i Hunnestad, samt vara med i barngrupper och lite annat smått och gott.

Välkommen att fira gudstjänst med oss, och hör gärna av dig om du är intresserad av att vara med i någon av körerna!

Maria Edén

Himledalens församling