Möten som berör

Studiegrupp - En guide till Lukasevangeliet. Skällinge församlingshem. Onsdagskvällar 18.30-20.30. Nästa gång 22 april

I höstas hade vi en studiegrupp om kristen tro kallad Alpha. Det som uppskattades av flera av deltagarna var maten, gemenskapen, föredragen och inte minst möten med nya människor. Personer jag aldrig annars skulle träffat.

I vår tänkte vi fortsätta med några träffar på det spåret. Vi följer en enkel bok ”Möten som berör- en guide till Lukas evangeliet”.

Mat, gemenskap, samtal, enkel andakt. Inga förkunskaper behövs. Bara att testa en gång och se om det passar.

Ett par av gångerna så gästas vi av någon utifrån som berättar om ett möte med en annan människa som förändrat.

Var? Skällinge församlingshem

När? 18:30-20:30 följande 6 onsdagar:

11/3 Ola Bjervås, kyrkoherde i Träslöv.

(25/3) OBS! Inställt

22/4 Gudrun Bengtsson, diakon i Varberg.

Ingen kostnad eller anmälan. Bara kom första gången.

Har du frågor hör av dig till Johannes Ivarsson 0340-664082, 070-3073011, johannes.ivarsson@svenskakyrkan.se

Har du frågor? Kontakta Johannes Ivarsson