Ungdom

Är du ung i Herrestad? Då är du i gott sällskap! Herrestads församling har alltid ett aktivt ungdomsarbete där du erbjuds lite olika sätt att vara med.

Det händer lite av varje under året, konfirmation, ungdomshäng och massa annat kul! I våran cafédel har vi ps4, sällskapspel och fika såklart. Är du musikintresserad så har vi en replokal med komplett musikutrusting.

Torsdagskvällar i ungdomslokalerna

På torsdagskvällar mellan 15:00-19:30 är du som är mellan 14-18 år välkommen till våra ungdomslokaler till att bara vara, fika, spela tv-spel och pingis. Du kan även spela musik i replokalen och mycket mer.

Boka replokalen

Har du band och vill boka tid i replokalen så är det bara att höra av sig till Emanuel Karlsson som är fritidsledare i församlingen på 076-053 33 74.