Kom och va med!

För dig som är ung i Herrestad händer lite av varje under året - konfirmation, unga ledare, ungdomsgruppen och musikverkstad! I ungdomslokalen har vi PS4, sällskapspel och en massa fika såklart. Är du musikintresserad så har vi ett musikrum med komplett musikutrustning. Kom och va med!

Musikverkstad

Om du gillar att spela eller sjunga så är detta en grupp för dig!

Vi ses i församlingens musikrum varje tisdag för att spela, sjunga och fika tillsammans.

Tanken är att du ska få testa på olika instrument samt att få möjlighet till att spela/sjunga och kanske till och med skriva egna låtar. Om intresset finns så är konsert eller medverkan i gudstjänst en möjlighet.

Tisdagar 17.00-20.00

Ålder 14-20

Gruppen är kostnadsfri men anmälan önskas!

Skicka sms till Simon Sjögren med ditt namn, nummer, ålder, instrument eller sång (eller båda) samt eventuell allergi. Dessa saker går självklart att lösa på plats utan anmälan ifall det skulle underlätta.

För anmälan samt frågor kontakta Simon Sjögren.

E-post: simon.sjogren@svenskakyrkan.se

För dig som mest vill hänga så rekommenderar vi onsdagskvällen!

Ungdomsgruppen

Vi träffas onsdagar 16.30-19.00. När det inte är konfaträff så är tiden 14.00-17.00 istället.

Du är välkommen till ungdomsgruppen i församlingshemmet från och med att du är konfirmand! Vi hittar på lite olika saker under året. Kom hit och bara va, spela tv-spel eller pingis. Du kan även spela musik i musikrummet och mycket mer. Under dessa träffar har vi även planerat in olika aktiviteter som erbjuds vissa träffar. Exempel på dessa aktiviteter kan vara baka, laga mat, filmkväll, spelkväll och mycket mera!

Ung ledare

Vill du vara ung ledare i Herrestads församling?

Vi hoppas att du som ung i Herrestad vill hjälpa till med vårt arbete i församlingen. Du som ung ledare kommer att hjälpa till med konfirmationsarbetet, utvalda gudstjänster, samt andra projekt som dyker upp under årets gång. Ni kommer att få lära er mer om hur det är att vara ung ledare samt vara med och hjälpa till på konfirmandläger och mycket mera! (För att bli ung ledare så behöver du vara konfirmerad)

Dagens unga ledare

Att vara ung ledare är ett frivilligt och roligt arbete. Våra unga ledare hjälper till med arbetet i församlingen. Det är allt från att servera fika till att läsa en text på söndagens gudstjänst. Mellan våra grupper så har vi även åkt på ett läger samt till Taizé i Frankrike. Vi varvar alltså vårt arbete med roliga händelser och utflykter.

Vi hoppas att du vill vara ung ledare i Herrestad!

Om du har frågor så hör av dig till någon av oss i ungdomsteamet.