TisdagsÖppet

En öppen grupp där du ska kunna få "bara vara" och samtidigt hitta på något kul.

TisdagsÖppet är till för dig som går i årskurs 4-6. Vi har öppet alla tisdagar som skolorna är igång. I år nya tider! Start kl. 15:00 med drop-in och fika – Slut kl.16:30

Vårterminen 2018 startar den 30 januari

Vi hänger oftast i ungdomscaféet på undervåningen. Vi inleder alltid med ett mellanmål och mot slutet brukar vi öppna vår kiosk. Under de två timmar vi har öppet finns det alltid tid till att göra lite grann vad man vill. Vi har också tid där vi gör någonting tillsammans, nånting som har med oss, med livet, med Gud att göra. Här ser du lite av vad vi gjort de bakåt i tiden:

• Gjort canvasmålningar
  • Haft 5-kamp
  • Spelat pingis och spökboll
  • Tittat på film
  • Pratat mycket om vem Gud är och hur vi kan lära känna honom

TisdagsÖppet är en öppen verksamhet där man kan vara med en gång utan att vara tvungen att komma nästa gång. Den tisdag du kommer hit vill vi gärna att du är med hela tiden, annars blir det svårt att hitta på roliga saker tillsammans.

Ledare är Karin Back

För att få tag på mig tittar du under personal.