Retreat

Alla behöver stanna upp för reflektion och eftertanke då och då. Retreaten erbjuder tid för detta i din hemförsamling. Du har möjlighet att lära känna kyrkorummet och i församlingshemmet kan du finna en egen vrå att dra dig tillbaka i.

Vi ber att få återkomma med datum för höstens retreat 2018

En dag i tystnad  då du får dra dig tillbaka för att vila, växa och mogna i Guds närvaro. Du är fri att be, meditera, läsa, måla eller bara vila i församlingshemmet och kyrkan. Dagen avslutas med ett enkelt nattvardsfirande i kyrkan.

För den som önskar finns tillgång till halvkroppsmassage till ett reducerat pris.

Under dagen går det också bra att teckna sig för ett enskilt samtal.

Retreaten kostar 75 kr (inklusive lunch och kaffe). För den som önskar massage tillkommer 150 kr.

Välkommen!

Frågor och anmälan