Pilgrimsvandring den 10/5

På Kristi himmelfärdsdag vandrar vi från Bäve kyrka till Herrestads kyrka där vi avslutar dagen med en enkel soppmåltid följd av en pilgrimsmässa.

Start med andakt vid Bäve kyrka kl. 12.30. Efter en lugn vandring på ca 8 km med stopp på flera rastplatser räknar vi med att vara framme i Herrestad kl. 16. Vi äter en enkel måltid och firar sedan Pilgrimsmässa i Herrestads kyrka kl. 17.

Föranmälan senast den 3 maj till Jane Winberg tel. 070 6260 912 eller e-post Jane Winberg

Ta med matsäck för vandringen!