Ledig tjänst

Herrestads församling är egen församling med 3900 medlemmar. En församling med stora möjligheter och kreativt arbetslag. Tillsammans möts vi i vår kyrka och vårt församlingshem. Allt samlat på ett och samma ställe. Här finns barn i våra grupper, ungdomar, konfirmander, pubkvällar, gemenskapsträffar och välbesökta gudstjänster. I Herrestads församling sjungs det mycket i våra körer och gudstjänster, vi har körsångare i alla åldrar som medverkar i våra gudstjänster. Du kommer att ingå i vårt arbetslag om 12 personer. Vi är i gång, samtalar och prövar nya arbetssätt i församlingen för att hitta kreativa mötesplatser. ”Nya sätt vara kyrka”.Vi söker dig som är kantorsutbildad, ansvarstagande, flexibelt nyfiken och intresserad av utveckling. Finner glädje i gudstjänst med personliga uttryck och lovsång, men ändå buren av tradition.

För information ring
Yngwe Svensson, kyrkoherde 070-202 09 12