Nästan till en Gud

Marcus & Emanuel

Med berättelser om att vara älskad i allt, vill vi hjälpa församlingar att välkomna människorna, mitt i livet, som av olika skäl inte tar sig tid att komma till gudstjänster eller samlingar.


Med mycket humor, värme och en del allvar spelar, sjunger och berättar vi om en Gud som välkomnar alla.


Med hjälp av storytelling, stand up och aktuell musik presenterar vi evangelium i en positiv stämning som passar perfekt för en cafékväll, en församlingsafton, en kvinnofrukost, mansmacka eller möte med konfirmandföräldrarna eller… Bara fantasin sätter gränserna för vilken samling ni bjuder in till men samlingen blir en positiv kontakt med församlingen och det kristna budskapet om att alla är kallade in i Guds öppna famn.

MER INFORMATION

Programmet är ca 40 minuter långt och anpassat för unga vuxna. Den åldersgruppen är, enligt vår erfarenhet, svårast att nå ut till. Vi har lagt mycket tid på språk, berättelser och musik för att kunna intressera människor som aldrig satt sin fot i en kyrka tidigare. Det behöver finnas två mikrofoner, ljud och ett piano på plats. Vi utgår från Uddevalla och Göteborg.  

Vi kan ha kortare eller längre samlingar och anpassa oss efter andra åldrar. Då önskar vi en dialog om förutsättningarna först.

Foto: Matilda Fransson

Kontakt:

Marcus Boberg 

marcus.boberg@gmail.com

070-170 27 77

Emanuel Karlsson

emanuelkarlssonmusik@gmail.com 

072-721 81 12

Om Marcus:

Marcus är präst och har jobbat med ungdomar i över 20 år. Han är utbildad i kommunikation och storytelling och har intresserat sig för humor som kommunikation och skrivit manus, producerat, och skådespelat i humorgruppen “Team eftersits” som verkat på ungdomsläger under påsk och nyår över hela landet.

Om Emanuel:

Emanuel är fritidsledare och har tidigare arbetat som musiker och är utbildad inom estetisk kommunikation. Han har ett hjärta för människor och en bredd i sin musik som engagerar allt från barnkörer till daglediga på gemenskapsträff. Hans passion är dock aktuell musik och förutom att skriva eget material spelar han populära artisters material.

Foto: Matilda Fransson