Gudstjänst

Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst

Alla är välkomna att vara med: unga och gamla, den som är van gudstjänstfirare och den som är ovan.

Vår huvudgudstjänst är alltid på söndagar och nästan alltid kl. 10 på förmiddagen. Ibland firar vi istället en eftermiddagsgudstjänst, i regel kl. 17. Se vår kalender inför ditt besök för att försäkra dig om tiden.

Varje torsdag är alla varmt välkomna till morgonbön i församlingshemmet kl. 8. Den sista torsdagen i varje månad firas en enkel mässa. Vi träffas i församlingssalen under ungefär en halvtimme och direkt efter serveras kaffe och smörgås. Det hela håller på en timme.

Under juni, juli och augusti har vi sommaruppehåll från morgonbönerna.

Läs mer om vad gudstjänstfirande i Svenska kyrkan är