Barnkörer

Tycker du det är roligt att sjunga? Det tycker vi!

Kom och var med i en av våra två barnkörer!

TUTTIFRUTTIKÖREN

Torsdagar kl. 13-14 är en kör för barn i årskurs 1-2.

Vi hämtar barnen i skolan vid 12.30 och går upp till Skärgården där vi först äter ett litet mellanmål. Sedan sjunger vi till ca kl. 14 då vi följer med de barn som ska ner till fritids igen. De föräldrar som har möjlighet får gärna hämta sina barn vid Skärgården kl. 14.00 (vita villan bredvid församlingshemmet).

CANTATEKÖREN

Torsdagar kl.14.30-15.30 är en kör för barn i årskurs 3-6.

Vi håller till i Skärgården (vita villan bredvid församlingshemmet). Barnen går dit själva efter skolan och går hem själva efteråt. Innan vi börjar sjunga äter vi ett litet mellanmål.

Låter det kul? Ledare är: Tomas Hiding/ Emanuel Karlsson & Karin Back

Anmälan görs till Karin som du hittar under personal

Vårterminen 2018 startar torsdagen den 25 januari