Anmäl dig till konfirmation

Information och anmälan läsåret 2022-2023

Om du konfirmerar dig får du möta andra i din ålder och tillsammans med dina ledare ha roligt men också fundera på de stora frågorna om tro, liv, död och evigheten.

konfirmation

Från september till maj träffas vi för att lära oss mer genom gudstjänster, lektioner, studiebesök, läger och gemenskap.

Herrestads församling bjuder in dig som skall börja årskurs 8 till konfirmation. Alla är välkomna och om du väljer att konfirmera dig behöver du vara eller bli döpt.

Konfirmationsgrupper

​​
Onsdagsgruppen

Träffas varannan onsdag efter skolan i Herrestads församlingshem kl. 14-16:30 Vi börjar med Drop-in fika och börjar programmet kl 14:30 Gruppen åker på två läger med övernattning. Man behöver också gå 12 gånger i gudstjänst.

Söndagsgruppen

Träffas var tredje söndag kl 10-13:30 i Herrestads kyrka. Gruppen åker på två läger med övernattning. Gudstjänster ingår i läsningen och den är ofta ungdomsanpassad. Vi bjuder på fika i programmet.

Konfirmation X

För dig som är eXtra intresserad. Gruppen träffas varannan torsdag kl 16-18 samt åker på läger. I denna grupp får du djupare insikt i kyrkans liv. Du får praktisera och göra fler studiebesök. Denna grupp passar dig som redan är intresserad av att vara Ung ledare, du som kanske vill jobba i kyrkan i framtiden eller bara är extra intresserad. Efter konfirmationen får du följa med en vecka till Frankrike och ett kloster i byn Taizé dit tusentals ungdomar åker varje år. Det är en upplevelse för livet!

​​

Fyll i nedan formulär och skicka in din anmälan! Glöm inte hela personnumret annars kan vi få svårt att hitta dig i våra register.

Är du döpt?

Vilken grupp passar dig bäst?

När du anmäler dig kommer Herrestads församling hantera dina personuppgifter enligt GDPR för att registrera alla konfirmerade samt kontakta konfirmander och kontaktpersoner med information under läsningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: svenskakyrkan.se/herrestad/gdpr

Några viktiga datum

31 augusti 18:30-19:30

En första träff för alla konfirmander och föräldrar med information om läsningen

6-7 maj 2023

Konfirmation för de olika grupperna. Exakt vilken av dagarna och vilken tid beror på vilken grupp man valt. Mer information på första träffen.

Vid andra frågor kontakta oss!